SIMPLANTOLOGY - Pametna i jednostavna implantološka rješenja tvrtke Alpha-Bio Tec

 

Filozofija Alpha-Bio Tec implantacijskog sustava su jednostavna i praktična implantološka rješenja namijena praktičarima. Implantacijski sustav i protetska rješenja su modernog dizajna, zadovoljavaju potrebe stomatologa, a uz to su jednostavna i laka za upotrebu.

Primjenjiva istraživanja koja Alpha-Bio Tec provodi više od 35 godina omogućavaju pronalaženje jednostavnih rješenja za sve kliničke situacije. Jednostavnost se postiže korištenjem jednog seta instrumenata za kirurške i protetske faze. Alpha-Bio Tec implantati optimalna su zamjena za prirodne zube koji nedostaju. Osnovni je cilj uspostavljanje potpune integracije između ljudskog tijela i implantata što je i omogućeno  NanoTecTM površinom implantata.  Kvalitetni materijali i NanoTecTM površina osiguravaju prirodnu integraciju implantata u tijelo, smanjuju vrijeme oporavka, sprečavaju pojavu komplikacija i osiguravaju dugogodišnju trajnost.

Alfa Bio Tec sustav implantata nudi širok raspon proizvoda, implantate i protetske dijelove dizajnirane sa jednom protetskom platformom (za pojedinu vrstu implantata), a koja odgovara svim promjerima implantata.

Praktičan i jednostavan sustav čini rad stomatologa lakšim uz nekoliko glavnih prednosti:

  • brza i lagana ugradnja implantata
  • visoka primarna stabilnost
  • visok stupanj predvidljivosti
  • visoka stopa uspjeha kod imedijatnog opterećenja.