Alpha Bio Tech je globalna tvrtka koja više od 25 godina zauzima vodeću poziciju u području razvoja i proizvodnje naprednih dentalnih rješenja, s posebnim naglaskom na dentalne implantate i protetske komponente.

     

JEDNOSTAVNOST - SIMPLANTOLOGY

Filozofija Alpha Bio Tec-a je učiniti implantologiju jednostavnom (SIMPLANTOLOGY) proizvodeći vrhunske proizvode za globalno tržište. Njihovi sustavi implantata sofisticiranog su dizajna, no vrlo jednostavni i laki za upotrebu. Napredna istraživanja i razvoj omogućili su pronalaženje jednostavnih rješenja za sve kliničke situacije, te osigurali da svaki posao bude izvediv upotrebom tek nekoliko alata sadržanih u univerzalnom kirurškom setu.

Alfa Bio Tec sustav implantata je stvoren da osigura adekvatnu zamjenu za prirodne zube, a osnovni je cilj uspostavljanje potpune integracije između ljudskog tijela i implantata što je i omogućeno  inovativnom NANO TEC površinom implantata. U Alpha Bio Tec-u vjeruju da dizajn implantata i karakteristike površine utječu na inicijalno zacjeljenje kosti i dugoročnu stabilnost rubne kosti stoga su njihovi implantati napravljeni od iznimno čvrstog, izdržljivog i biokompatibilnog materijala Ti-6 Al-4V ELI (Titanium alloy). Kvalitetni materijali i inovativna NANO TEC površina osiguravaju prirodnu integraciju implantata u tijelo, smanjuju vrijeme oporavka, sprečavaju pojavu komplikacija i osiguravaju dugogodišnju trajnost.

NANOTEC

Alfa Bio Tec sustav implantata nudi širok raspon proizvoda, implantate i protetske dijelove dizajnirane u jednoj platformi koja odgovara svim promjerima implantata.

Jedinstven i jednostavan sustav čini rad stomatologa lakšim, te ostvaruje nekoliko glavnih prednosti:

Širok raspon proizvoda s dokazanom kliničkom biokompatibilnošću
Brzo i lako umetanje
Visoka primarna stabilnost
Visok stupanj predvidivosti
Visoka stopa uspjeha kod imedijatnog opterećenja

 

 

DOŽIVOTNO JAMSTVO

Alpha Bio Tec proizvodi visoke kvalitete udovoljavaju strogim međunarodnim standardima, te imaju doživotno jamstvo. U slučaju odbijanja implantata, loma ili kontaminacije proizvoda, nakon ispunjavanja izvješća o žalbi, Alpha Bio Tec će zamijeniti robu s greškom.

Lifetime  WARRANTY

 

OSIGURANJE KVALITETE

Alpha Bio Tec je razvio sustav kontrole kvalitete koji udovoljava međunarodnim standardima i zahtjevima.

Alpha Bio Tec medicinski uređaji su :

CE odobreni

Provjereni za marketing u SAD-u 

Alpha Bio Tec udovoljava glavnim standardima kontrole kvalitete:

ISO 13485:2003

ISO 9001:2000

Direktiva vijeća 93/42/EECP