Ako vam nedostaje jedan zub

Individualna krunica na implantatu idealno je rješenje za nedostatak jednog zuba. To je idealno estetsko, ali i praktično rješenje jer se izbjegava brušenje i devitalizacija susjednog prirodnog zuba.

 

 

Most na brušenim prirodnim zubim kao protetsko rješenje Individualna kruna na implantatu kao protetsko rješenje

 

 

 

Ako vam nedostaje više zubi

Za nadomjestak više zuba koristi se nekoliko implantata, ovisno o situaciji, te se na njima izrađuje most. Na taj se način izbjegava potreba za nošenjem djelomičnih zubnih proteza koje često uzrokuju nelagodu kod pacijenta, može doći do gubitka kosti, te do značajnog narušavanja kvalitete života.

Djelomična proteza kao protetsko rješenje Most na više implantata kao protetsko rješenje

 

 

 

Ako vam nedostaju svi zubi

KRUNICE NA IMPLANTATIMA KAO ZAMJENA ZA PRIRODNE ZUBE I ZUBNU PROTEZU
Izradom mosta na nekoliko implantata (6-10, ovisno o situaciji) u bezuboj čeljusti, pacijentu se vraća osjećaj i funkcionalnost prirodnih zubi. Ovakvo rješenje pruža optimalnu estetiku, čuva kost od resorpcije, te omogućava maksimalnu sigurnost i stabilnost.

IMPLANTATI ZA STABILIZACIJU PROTEZE
Implantati pridonose stabilnosti i sidrenju zubnih proteza. Proteze koje nisu sidrene na implantatima nisu najbolje protetsko rješenje. Često uzrokuju resorpcije kosti, gingivitis, osjećaj nelagode kod pacijenta zbog nestabilnosti, a značajno smanjuju mogućnost normalnog žvakanja. Ugradnjom implantata kao stabilizatora proteze takvi su problemi minimalizirani.

 

Implantati kao stabilizatori proteze Bezuba čeljust rješena fiksnim protetskim radom